Ammehjælp og ammevejledning

Annemaia – din ammespecialist

Jeg er Certificeret Ammespecialist (Certified Breastfeeding Specialist™) og Internationalt Certificeret Ammekonsulent (International Board Certified Lactation Consultant – IBCLC). Jeg har arbejdet med amning, på et personligt plan i mere end 10 år og med ammehjælp i mere end 5 år. Forud for mine professionelle certificeringer, er jeg akkrediteret og har været hos to frivillige organisationer, der arbejder med amning.

Jeg vil gerne tilbyde mere end hjælp til “den normale amning”, og kan i dag tilbyde professionelle ammekonsultationer, hvor jeg guider jer til at opfylde jeres mål for amningen af jeres barn, uanset hvad det/de måtte være.

Hos mig får I grundig undersøgelse, vurdering og vejledning.

Jeg har viden og færdigheder til at løse både normale udfordringer og de mere specialiserede problemstillinger.

Jeg bruger míne kundskaber til at vise jer hvordan I kan håndtere amningen, hvilket betyder at I vil udvikle jer og føle I har flere redskaber og forståelse for amningen, efter vores møde.

Jeg arbejder indenfor alle aspekter af amning, fra ammeforberedelse i graviditeten til fravænning og ammestop, når I føler, det er bedst for jeres familie. Og alt derimellem!

Jeg lytter og vejleder ud fra jeres ønsker for amningen – uanset hvad de er. Jeg tror på at I godt kan, uden at give jer urealistiske forventninger. Jeg ser positivt på jeres situation og finder fleksible løsninger, som hjælper jer til at finde ud af, hvad der virker for netop jeres familie.

Ammekonsultation

Vælger I en ammekonsultation hos mig, får I grundig undersøgelse af jeres udfordringer. Det kan f.eks. være undersøgelse af brystet, barnet og/eller amningen, alt efter hvilke udfordringer I har. Vi kigger på det som giver mening og samler alle informationerne, så I føler jer sikre på at vi har været hele vejen rundt.

Det forløber således:

I bliver spurgt om uddybende spørgsmål og sammen finder vi frem til årsagen eller mulige årsager til det, som er svært. Jeg fortæller om amning og relaterede emner så det giver mening for jer og kommer med kreative og fleksible løsninger så I kan vælge hvad der passer bedst til jeres familie. Sammen udarbejder vi en skriftlig beskrivelse af jeres mål og handlinger.

Efter konsultationen, får I en mail med links og beskrivelse af de vigtigste områder vi har været omkring, under konsultationen.

Ca. en uge efter konsultationen, har vi telefonisk opfølgning, så vi er sikre på det går planmæssigt, ellers korrigerer vi i planen og følger op endnu engang.

I ugen fra konsultation til opfølgning, må I stille alle jeres spørgsmål til mig.

Det siger klienterne

Varme, nærvær og forståelse er de tre ord der dukker op i mit hoved allerførst, når jeg skal beskrive Annemaia.

Da jeg først stifter bekendtskab med Annemaia, vidste jeg intet om at amme, andet end at jeg brændte for at få lov til at amme min lille nyfødte pige. Ej vidste jeg, at hun skulle blive min redning til at få opfyldt mit livs ønske om at amme mit barn. Vejen til en succesfuld amning var nemlig ekstremt lang og hård for mig og jeg havde aldrig klaret det uden Annemaias hjælp.

Hun udviste den forståelse, som jeg så længe havde søgt efter og havde brug for. Hun formåede at give mig troen og roen til, at det hele nok skulle gå. Hun gav mig styrken til at kæmpe for det jeg følte var det bedste for min pige. Hun troede på mig og min kunnen, min evne som menneske og som mor. Hun var der for mig i tide og i utide. Hun lyttede til mig, når jeg følte jeg var alene med min problematik.

Hun blev en støtte jeg slet ikke havde set komme, men som jeg ikke ville undvære for noget i verden. Hun gav mig en fornemmelse af, at hun ikke blot hørte mine ord, men også mine oprigtige usagte ønsker. Når jeg har kastet håndklædet i ringen, har hun samlet det op. Når jeg har tvivlet på mit valg om at kæmpe for amningen, har Annemaia givet mig troen på den igen.

Hun har en helt igennem faktisk evne til at få en til at føle sig godt tilpas, hørt og forstået. Hendes råd og viden er mere alsidig end man kan tænke sig. Spørg Annemaia til råds og man får så meget mere end blot et svar, man får hele Annemaias passion og lidenskab for at være der for en, at mærke. Hun har hele tiden en finger på pulsen og følger en, lige der hvor man er. Hun er en ildsjæl uden lige med hjertet på rette sted.

Annemaia er uden tvivl min redningskvinde, min guru, mit leksikon, når det gælder alt der nærmest har med amning og alle dertil relatere de emner at gøre og jeg vil for altid være hende evigt taknemmelig for, at give mig styrken til at kæmpe det ekstra for at kunne amme min pige.

Jeg har desværre ikke haft den ære at have hende ved min side som doula men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil benytte hende, når en gang jeg venter mig igen.

Line

Mor til 1

Jeg er Anne evig taknemmelig over den hjalp hun gav til alle de ammeproblemer jeg havde med min søn for over 2 år siden. Hun fortjener de aller bedste anbefalinger.
Anne-Katrine

Mor til 1

Sjældent oplever man så kompetent, nærværende og dygtig ammevejledning, der tager udgangspunkt i moderens ønsker og giver moderen viden! Jeg havde aldrig fået amningen op at køre hvis ikke Annemaias kyndige hænder og vejledning var indenfor rækkevidde. Jeg var heldig! Jeg kan derfor kun give annemaia de varmeste anbefalinger herfra!
Louise

Mor til 1

Kære Annemaia!
– For 5 mdr siden, kom du susende hjem til mig, da jeg stod med min nye ammeglade baby, som havde suttet hul på sin mor. Amningen gjorde ondt, amningen var træls. – Amningen kostede mig mange tårer. Især fordi jeg havde ét mislykket ammeforløb i bagagen, og havde et brændende ønske om at det skulle lykkes.

5 uger ammede jeg med sår og revner, og måtte lave vejrtrækningsøvelser gennem hver amning (som var mange!) – men SÅ kom du! Jeg havde nærmest opgivet håbet. Du slap mig ikke før 14 dage efter, hvor kranio-sakral behandling, svampebehandling, samt udmalkning resulterede i smertefri amning, uden sår.

I samarbejde med dig, satte jeg mig et mål. Jeg fortalte dig, at jeg virkelig ønskede at kunne fuldamme i 6 mdr. Jeg troede inderst inde ikke på det kunne lykkes, fordi amning har været svært for mig. – og forbundet med mange svære følelser, hvor jeg ikke følte jeg slog til med min ældste. Men du sagde til mig at jeg skulle tro på det! Og det gjorde jeg så! ❤️

I dag har jeg fuldammet min skønne ammeglade pige i 6 måneder! Kæmpe sejr ❤️. Vi har ammet os igennem udviklingsspring, appetitspring, RS-virus (som vi klarede uden sonde). Vi har ammet os igennem SÅ meget. Jeg står med den nemmeste, og gladeste baby som knus-elsker amning. Aldrig har jeg oplevet at brystet ikke har kunne trøste hende. Og jeg er lykkelig over, at have kunnet give hende trøst, tryghed og kærlighed lige nøjagtig, når hun har haft brug for det!

Så tusind tak, du har haft en kæmpe betydning ❤️ Det blev super langt, ved ikke om du læser det, men omend ikke andet, så var det dejligt at få skrevet.

Vi fortsætter dagen med masser amning, lur på brystet (lige nu) samt første blw-måltid til aften – kartofler og karbonader. Stor dag! ❤️

KRAM til dig – og tak 🙏🏼

Helene

Mor til 2

Jeg havde fornøjelsen af en online konsultation med Annemaia forleden dag. Jeg havde et svært og mislykket ammeforløb med min søn, og da jeg nu venter barn nr. 2, følte jeg stadig der var en masse spørgsmål og følelser fra sidst, som fyldte meget inden den lille ny kommer.

Jeg var så heldig at blive sat i kontakt med Annemaia af en god veninde, og havde en god lang samtale om diverse tanker, myter og fakta omkring amning.

Annemaia er super professionel og det er tydeligt at hun ved hvad hun taler om. Det var en stor hjælp at tale med hende, og det har i den grad givet mig ro i sjælen inden jeg påbegynder et nyt ammeforløb.

Jeg kan anbefale hende på det varmeste.

Karin Johansen

Karin

Mor til 1

Annemaia hjalp mig gennem en exceptionel barsk ammeperiode. Efter månedsvis med massive ammeproblemer var jeg ved at opgive og manglede svar på, hvilke muligheder, der var for at forsøge at rette op på helt specifikke ammeproblemer. Hos Annemaia fandt jeg endelig den helt rigtige kombination af stærk faglighed, indlevelse, omtanke og nærvær i en meget sårbar situation. Annemaia viste vejen frem og skabte med det samme tryghed og afklarethed hos mig. Helt klart en uundværlig hjælp.
Tanja

Mor til 2

Annemaia hjalp mig med at få styr på min amning efter 10 ugers massive problemer og tons af dårlig vejledning fra andre fagpersoner. Jeg var meget tæt på at opgive amning og var tyndslidt både bogstaveligt og mentalt. Annemaia formåede på meget kort tid at få mig til at føle mig både tryg og hørt på flere planer. Hun har en fantastisk høj faglighed og en person som øjeblikkeligt skaber tryghed og ro omkring sig. Hun får mine varmeste anbefalinger til alle som har brug for kompetent vejledning til amning.
Eva

Mor til 2

Jeg er så glad for at jeg bestilte en ammekonsultation med Annemaia! Wauw hvor giver det mening at tale med hende omkring amning! Det har hjulpet mig til at få en god mælkeproduktion og forståelse af selve produktionen ❤️ hun er positiv og et dejligt varmt menneske! Kan og vil klart anbefale hende!
Mint

Mor til 1

Sjældent møder man et menneske med så stor en passion, empati og kyndig viden som Annemaia. De varmeste anbefalinger herfra.
Winnie

Mor til 2

Priser på ammevejledning

Alle priser er ekskl. kørsel