Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Mother Earth

I mit arbejde som doula, kommer jeg meget nær de familier jeg arbejder med. Det er noget helt særligt, som jeg er meget taknemmelig – og som jeg har stor respekt for.

I vores individuelle liv, har vi nogle egenskaber, kundskaber, interesser, idéer eller særlige materielle udtryk, som giver andre et indblik i hvem vi er som personer, hvordan vi tænker, føler og lever vores liv.

På et graviditetsbesøg så jeg sådan et udtryk.

Et udtryk som umiddelbart kunne se ud af materiel karakter, men som tydeligt handlede om mere, når man skænkede det et ekstra blik.

 

Magisk og eventyrlig stemning

Jeg blev straks betaget af det og måtte stoppe op, studere det, røre ved det og lade tiden stå stille et øjeblik, imens jeg betragtede detaljerne og mærkede stemningen.

Det var et billede – et billede med titlen “Mother Earth”.

Et billede som viser den gravide mama jeg var hos, afbilledet med en grov og kraftig træstamme som sin nederdel – et frodigt og frugtbart træ med en let lille fugl på fingeren, som hun nærværende og afslappet er i kontakt med. Den glidende overgang fra krop til træ er smukt udført, omgivelserne er dunkle, rå og disede. Billedet har et mystisk og eventyrligt udtryk, og som observatør bliver man fanget af historien. En historie der vidner om livets mirakel, der snart skal ske, når træet vil afgive sit frø til jorden, så det kan vokse sig til et stort og stærkt træ.

Det helt særlige ved dette billede er, at det har ramt ånden som lige netop denne gravide mama har. En jordbunden, naturlig, nærværende og eventyrlig ånd. En ånd som imødekommer, rummer og hjælper alle på sin vej. En velholdt ånd, med et stort følge og mange glæder.

 

Moder jord har kastet sit frø

At se denne mama afbilledet på den måde, giver altså bare enormt meget mening. Der er også en anden historie i billedet. En smuk fortælling om en transformerende og viljestærk udvikling igennem graviditeten, hvor hun kom styrket ud på den anden side af fødslen.

Hun er nu nået til at kunne se sit frø vokse. Et stort lækkert frø, der ligesom hans mor og far, har begge ben solidt plantet på jorden og med familiens store følge, altid er sikret trygge favne og opmuntrende støtte.

Jeg ønsker familien alt det bedste og sender jer de kærligste tanker.

 

Fotografen

Dette blogindlæg er skrevet og billedet vises med accept fra en meget dygtig fotograf og editor. Marianne fortæller i sine billeder fantastiske historier, og hendes arbejde er indbegrebet af “et billede siger mere end tusinde ord“. Se billedet af Mother Earth herunder og tag et kig på hendes side via linket – jeg er sikker på at du vil forstå, hvad jeg mener.

Fine art Fotograf
Marianne Stub
StubBorn Photography
Tlf: 25713462
StubBornPhotography.net

Facebook

Mother Earth er et smukt billede jeg som doula blev meget betaget af.

Mother Earth er en gribende fortælling om en smuk, gravid, jordbunden mama