Nogle følelser, oplevelser og fornemmelser kan være svære at sætte ord på. Her oplever jeg at digte kan beskrive mange flere ting end bare ord og handlinger. Der er så meget mere imellem linjerne i digte. I mit arbejde som doula er der SÅ meget mere imellem linjerne. At skrive hvad man kan tilbyde føles som noget helt urimeligt – JA, jeg er der hele vejen igennem, JA du tilbydes massage, JA jeg støtter og har tillid til dig – men hvad betyder det egentligt? Det kan være svært at vide, før man står i situationen, særligt hvis det er første gang. Her prøver jeg endnu engang at sætte ord på, hvad det betyder for en doula og en familie at have et samarbejde under graviditet, fødsel og barsel.

Læs digtet “Imellem linjerne” herunder.

Samarbejde med doula Annemaia er noget helt særligt

Imellem linjerne

 

Kærligt knus
Mavesus

 

Nærværende blik
Opmuntrende nik

 

Kærlig hånd
Stærkt bånd

 

Din graviditet
Du er set

 

Fødsel og barsel
Klar uden varsel

 

Alt fra mig
Her til dig

 

 

Læs et andet digt af Annemaia her: “Doula Digtet“.