No votes yet.
Please wait...

Kæreste læser – Godt nytår!

Jeg vil gerne ønske dig og din familie et rigtig dejligt nytår! 2017 er et år jeg ser meget frem til. Et år, hvor jeg personligt kommer nærmere min egen meningsfulde indre kerne – og leve et liv med en fantastisk og livsbekræftende energi som doula og ammevejleder. Som støtte og behandler. Som ven og hjælper. Som menneske og som mor.

Et nyt liv med mere af det som giver energi og mindre af det som tager. Nye beslutninger, nye veje. Et nyt år med mulighed for at starte forfra. Det skal udnyttes til fulde, nu hvor klokken ringer midnat og vi siger farvel til det gamle.

Jeg vil komme til at se mere til jer i det nye år – og I vil have mulighed for at se mere til mig. Det bliver spændende! Rigtig spændende! Og jeg ser frem til det.

Jeg har så meget fantastisk at nyde på, som brænder, prikker og stikker for at komme ud. Jeg er fri – fri til at give, og det skal udnyttes i 2017.

Glæd jer!

I starten af 2017 vil jeg lanchere min facebookside på facebook.com!

 

Jeg håber I alle kommer sikkert og godt ind i 2017 og jeg siger på gensyn i det nye år!

De kærligste hilsner Annemaia

Doula Annemaia kickstart nytår 2017