Kakaoceremoni

Velkommen til Kakaoceremoni i Skive

Under kakaoceremonier deler vi den hjerteåbnende og opløftende naturmedicin kakao, som kommer i sin reneste, smukkeste form, direkte fra Peru. Vi vil forbinder os med hinanden, Pachamama kakaoen og dét, som er større end os selv.

Kakaoceremonier er for dig, der:

  • gerne vil være mere selvkærlig
  • ønsker at lære dig selv endnu bedre at kende
  • har mod på at møde dig selv, uden alle dine masker, dagligdagens forstyrrelser og overspringshandlinger
  • føler dig klar til at mærke alt det vidunderlige du indeholder – og lade hjertet tale, uden alle de forstyrrende og tvivlende tanker.

Kakaoceremoniens rum

Under ceremonien kalder vi på nærværet, indføling og øgning af vores individuelle – og fælles frekvens.

Vi vil bevidste indtage Pachamama kakao og lade plantemedicinens ånd guide os til at undersøge vores aller inderste, ud fra en given intention eller tema.

Vi skaber et delingsrum, hvor vi kan udtrykke vores egen indre sandhed og øve os i at være sårbare, så vi sammen kan hele og gå fra ceremonien som mere harmoniske sjæle.

Vi hjælper hinanden med at huske glemt visdom og Pachamama kakaoen hjælper os til at finde ind til den, ved at åbne vores hjerter – det er her vores autentiske selv hviler.

Selve kakaoceremonien
Under ceremonien vil du modtage kakao som en cremet fyldig drik. Du vil blive guidet til at invitere Pachamama kakaoen ind i din krop og sind for derefter at få tid og rum til at arbejde med din individuelle eller ceremoniens intention. Rummet bliver holdt kærligt og der vil være sang, musik, tromme og/eller rasle i kærlig støtte til dig, i din proces. Du er fri til at være i det du mærker og efterfølgende vil du blive inviteret til at dele, hvad du har på hjerte.

Forholdsregler
Er du gravid, ammende eller på antidepressiv medicin, er det vigtigt Annemaia informeres herom. Er der andre sundhedsmæssige forhold du tænker kan være relevante, bedes du informere Annemaia herom.

Jeg var til kakao ceremoni hos Annemaia i går aftes. Det var den vildeste rejse allerede da jeg smagte kakaoen og mærkede hvilken virkning denne drik havde på mig begyndte min rejse.

Da jeg havde indtaget mit krus kakao mærkede jeg livsglæde og samhørighed med min krop. Jeg fandt ud af hvad der er godt for mig og hvilke tiltag som jeg skal arbejde videre med.

Annemaia fik ceremonien til at være så fuldendt med sang, trommerejser og skøn musik og hendes empatiske væsen. Jeg vil varmt anbefale Annemaias cirkler til dig vil finde indsigt i dig selv.

Lenette

Ren pachamama kakao

Pachamama kakao
Kakaoen vi deler, er den oprindelige kakaosort criollo som kommer direkte fra Peru. Den er dyrket med respekt for moderjord (pachamama) og serveres serveres i en smuk, kraftig og højpotent blanding af økologiske råvarer. Kakaoen er lovlig og ikke psykedelisk.

Pachamama kakao hjælper dig til at skabe en indre harmoni – den stiller sig til rådighed for dig, så du kan benytte effekten til at mærke dig selv, finde ud af hvad dine inderste ønsker er – og derved få mulighed for at handle på dem. Pachamama kakao giver dig bevidstheden – så du kan handle.

Sundhedsmæssigt har ren uforarbejdet kakao mange sundhedsmæssige fordele – derfor er det en meget smuk og naturlig medicin.