Velkommen i klinikken

Efter et år på landevejene, åbnede jeg min klinik ved årsskiftet 2018. Klinikken er en forlængelse af min forretning, hvor jeg tilbyder de samme ydelser som i jeres hjem, PLUS kurser og undervisning i hold. Og det er helt fantastisk!

Klinikken er bygget op om alt det jeg føler er vigtigt og rart, når man er gravid eller ny forælder.

Kommer du som gravid, har jeg gulvplads, hvor min madras bliver lagt ud. Her kan du få rebozomassage og blive taget kærlig hånd om. Du kan komme i dyb afslapning og opleve velvære, så du nærmest kan flyve ud af døren bagefter. Når vi taler sammen, kan vi både sidde ved bordet eller i den bløde stue.

Kommer du som ny forældre, kan du opleve min fantastiske ammestol og daybed med masser af puder, så du kan sidde behageligt. Der er også pusleplads, dejlig belysning og hyggelig, hjemlig stemning. 

Udenfor klinikken er der parkeringspladser lige ved mine butiksvinduer, så du ikke skal gå så langt. Det er rart hvis man har smerter eller har baby med og derved en del oppakning. 

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen hos mig.

Åbningstider

Klinikken er åben efter aftale.

Du kan vælge at booke tid online, eller kontakte mig direkte. Hvis ikke du har lyst til at booke tid online, booker jeg gerne for dig. Kontakt mig både på telefon, sms, mail eller via kontaktformularen.

 

Her finder du klinikken

Annemaia Doula og Ammespecialist

Ballingvej 41c, Hem

7800 Skive

 

Når du kommer til Hem via Ballingvej, kan du dreje ind af Danelykke til nr. 2. Her finder du en parkeringsplads lige ved min klinik i “Huset” i Hem. Klinikken ligger på sydsiden, altså ud mod Danelykke. 

Bruger I GPS, kan I navigere direkte efter Danelykke 2, Hem, 7800 Skive. 

Flere billeder