Munay-Ki Riter

Velkommen til modtagelse af Munay-Ki riterne

Fra 2020 opstartes forløb individuelt eller i grupper med overlevering af Munay-Ki riterne. 

Riterne overleveres som energetiske frø i kroppens chakra og skal derefter næstes igennem individuelt arbejde og ceremonier. 

Læs mere om riterne herunder, hvad du kan få ud af indvielserne og klik på knappen for at læse mere om planlagte gruppeforløb. Individuelle forløb planlægges med Annemaia. 

Munay-Ki riterne er blevet givet til os, som det næste trin i menneskets udvikling, for at tilpasse og harmonisere vores vibrationer (frekvenser) og virkelig løfte menneskets bevidsthed. Ifølge profetien, vil vi så bevidne Taripay Pacha: Begyndelsen af en ny gylden tid, hvor mennesket lever i fred og harmoni med hinanden og alle skabelser.

Ceremonierne på shamanens vej

Munay-Ki er Q’ero Paqoernes (shamanernes) indvielses riter, Q’eroerne er efterkommere af inkaerne, indfødte fra Perus hellige Andesbjerge. Traditionen tro, skal man bruge mange år med hellige studier før og mellem man kan modtage disse indvielsesriter. De ældste Paqoer (shamaner) tror at vi nu er på en kritisk skillevej i menneskets historie og at det nu er nødvendigt, at overføre disse riter til så mange mennesker som muligt. 

Profetierne fra det gamle Amerika, beretter om at der vil opstå et nyt menneske på planeten, et menneske som lever uden frygt og er ét med hans eller hendes egen indre væren. Munay-Ki er koderne til dette nye menneske. De bliver givet i form at energetiske overførsler i ceremonier.

Munay er fra Quechua og har flere betydninger;

“Jeg elsker dig”
“Kærlighedens kraft”
“Vær den du er”

Munay-Ki er de ni initieringsriter, som en person, der har accepteret forvaltningen af alle skabninger, kan tage for at blive en person med visdom og styrke.

De ni hellige Munay-ki riter

No. 1

Healers Rite

Den første rite er Healers Rite, som forbinder dig til slægten af Earthkeepers fra fortiden som kommer og hjælper med din personlige healing. Laikaerne (Earthkeepers) ved (og vidste) at vi har kolossal spirituel assistance til rådighed for os. Under vores meditation og søvn arbejder disse lysende væsner med at heale fortidens og forfædrenes sår. 

No. 2

Bands of Power

Den anden rite består af beskyttelse, som bliver installeret i dit lysende energifelt. Den er kendt som Bands of Power og består af fem energetiske kraftbånd som repræsenterer jord, vand, ild, luft og rent hvidt lys. Disse bånd bliver installeret i dit lysende energifelt og virker som filtre der nedbryder, hvilken som helst tung energi, til ét af de fem elementer. Derved vil energierne transformeres til at nære dig i stedet for at forgifte dig eller gøre dig syg. Bands of Power er altid “on” og de tunge energier preller af på dem.

No. 3

Harmony Rite

Ved den tredje rite, modtager du syv arketyper ind i dine syv chakra. 

Du modtager slangen, jaguaren (pumaen), kolibrien, ørnen (kondoren), Huascar Inka, Quetzalcoatl og Pacha Tutec.  

Denne rite hjælper dig med at give slip på din fortid, på samme måde som slangen skifter ham. 

No. 4

Seers Rite

Den fjerde rite er Seerens rite. Denne rite installerer tråde af lys, som udgår fra det tredje øje til medulla oblongata, den forlængede marv/den nederste del af hjernestammen. Denne rite vækker din evne til at se/sanse den usynlige verden. Mange oplever at de, få måneder efter at have modtaget seerens rite, er i stand til at se og sanse en verden af energi omkring dem. 

No. 5

Daykeeper Rite

Den femte rite er Daykeeper riten. Daykeeperne var mestre af de gamle stenaltre som findes overalt på hellige steder rundt om i verden, fra Stonehenge til Machu Picchu. Daykeeperen er i stand til at påkalde sig kraften fra disse gamle altre og bringe balance i verden.

Ifølge overleveringen, kaldte Daykeeperne på solopgangen hver morgen og solnedgangen hver aften. De sikrede sig, at menneskene levede i harmoni med Moder Jord og ærede det feminine. Daykeeperne var jordemødrene, som tog sig af fødsler og død, og var samtidig også plantekendere og naturlæger – eller curanderas. De var for det meste kvinder og kendte til jordens feminine væsen. Denne initiering påbegynder healingen af dit indre feminine og hjælper dig med at trodse frygten og praktisere fred.

No. 6

Wisdom Keeper Rite

Den sjette rite er Wisdom Keeper riten. Legenden siger, at den ældgamle visdom befinder sig i de hellige bjerge. De isdækkede bjergtoppe blev ærede som kraftsteder, ligesom andre bjerge overalt i verden fra mt. Sinai til mt. Fiju til mt. Olympus, er blevet æret som steder, hvor mennesket møder det guddommelige. Slægten af Wisdomkeepers er medicinmænd og -kvinder fra fortiden, som overvandt døden og som trådte uden for tid. Wisdom Keeperens arbejde er at beskytte den medicinske lære og dele den med andre, når det er passende. Denne rite hjælper dig med at træde udenfor tid og fornemme uendeligheden.

No. 7

Earthkeeper Rite

Den syvende rite er Earthkeeper riten. Denne rite forbinder dig med slægten af ærkeengle, som er vores galakses beskyttere. Det er almindeligt antaget, at de har menneskelig form og kan være så høje som træer. Earthkeepers, som er forvaltere af alt liv på jorden, kommer under direkte beskyttelse af disse ærkeengle og kan påkalde deres kraft når de har behov for at bringe healing og balance til en hvilken som helst situation. Earthkeeper riten hjælper dig med seerens vej og at drømme/visualisere verdens tilblivelse.

No. 8

Starkeeper Rite

Den ottende rite er Starkeeper riten. Ifølge overleveringen, vil din fysiske krop, når du modtager denne rite, begynde at udvikle sig til homo luminous – det lysende menneske. Ældningsprocessen bliver langsommere og du bliver modstandsdygtig imod sygdomme du tidligere var sårbar imod. Når du modtager denne rite, påtager du dig forvaltningen af tiden som kommer, og alle fremtidige generationer.

No. 9

Creator Rite

Den niende rite er Creator riten. Når du modtager denne initiering, vil du vække gudslyset i dig selv og du vil påtage dig forvaltningen af alle skabelser, fra de mindste sandkorn til de største klynger af galakser i universet. Denne rite har aldrig før været tilgængelig på jorden. Selv om der har været enkelte, der har opnået dette initieringsniveau og har fået vækket deres Kristus – eller Buddha bevidsthed, så har det aldrig tidligere været muligt at overføre denne fra én person til en anden, før nu. Imens overførelse fra ånd til menneske er sket fra tid til anden, så har overførelse fra menneske til menneske, ikke været muligt før nu. Creator riten er blevet gjort tilgængelig for os og givet til os af Q’ero shamaner i sommeren 2006 i de hellige Andesbjerge.