Annemaia

Om Annemaia

Annemaia er doula og fødselscoach for nye og erfarne familier, ammespecialist og -konsulent, sygeplejerske og mor til tre.

Annemaia er certificeret doula og har kurser indenfor fx rebozo massage, spinning babies, akupressur, homøopati, psykologisk førstehjælp, sårpleje og forbedring af sundhed hos kvinder, unge og børn.

Annemaia er internationalt certificeret ammekonsulent (International Board Certified Lactation Consultant – IBCLC) og certificeret ammespecialist (Certified Breastfeeding Specialist™) fra Lactation Education Ressources. Hun er tidligere Leader hos La Leche League og moderator og redaktør på Ammenet.

Annemaia har en professionsbachelor i sygepleje. Hun udnytter alt det bedste fra sygeplejen og hendes andre uddannelser, til at kunne være en tryg person for jer, som samtidig har en bred viden.

“Det er en fornøjelse for mig, at samle mine stærkeste kompetencer, så jeg kan tilbyde jeres familie min unikke tilgang, kunnen og viden, om lige netop den situation I er i.”

Annemaia har en helt igennem faktisk evne til at få en til at føle sig godt tilpas, hørt og forstået. Hendes råd og viden er mere alsidig end man kan tænke sig. Spørg Annemaia til råds og man får så meget mere end blot et svar, man får hele  Annemaias passion og lidenskab for at være der for en, at mærke. Hun har hele tiden en finger på pulsen og følger en, lige der hvor man er. Hun er en ildsjæl uden lige med hjertet på rette sted.
Line

Mor til 1

Hvem er mine klienter?

Som doula har jeg en helt særlig frihed til at kunne tilpasse mig de behov, der er i jeres individuelle familie.

Mine klienter er oftest familier, som ønsker en nærværende samarbejdspartner, der giver omsorg og støtter familien i at få den graviditet, fødsel og amning, der er rigtig for dem.

At være doula kræver, at jeg har en grundlæggende tillid til kroppen og til den naturlige ting det er, at føde et barn. Jeg har tillid til både jer og den gravide krop.

Mine klienter mangler ofte tillid til sig selv, kroppen eller tidligere samarbejdspartnere, måske på baggrund af tidligere traumatiske oplevelser. Mange af mine klienter er utrygge omkring deres graviditet og fødsel.

Sammen med mig, finder I trygheden og tilliden frem. At få troen på at I kan det her, er uvurderligt når I står overfor en fantastisk begivenhed som en fødsel er. En bevidst fødsel er med til at gøre oplevelsen succesfuld og glædelig.

Mit hjerte banker for amning, og har gjort det siden jeg var ung. Det blev styrket, da jeg fødte mit første barn og oplevede amning, som noget helt særligt. Støtte, viden og hjælp fra personer der arbejder ud fra evidensbaseret viden, har haft en uvurderlig betydning under mine egne udfordrende ammeforløb. Derfor har jeg altid selv drømt om, at kunne give den gave videre til andre.

Mine klienter har oftest oplevet ammerådgivning fuld af gamle myter og forældet viden. Hos mig, er I sikret den nyeste viden strikket sammen til en plan, I føler giver mening for jer. Det er meget sjældent, der ikke er en vej som kan løse de udfordringer, man står overfor som ammende.

Når jeg tilbyder information fuld af evidens og fri for gamle myter, er det med til at udvikle vores samfunds opfattelse af amning, som en vigtig del af sundheden hos den ammende og barnet. Det betyder meget for mig, at være med til at gøre den forskel. Og den forskel starter hos jer!