Sådan opleves ceremoni

Motherblessing

Mavevelsignelse

Ceremoni for gravide

Kvindecirkel

Kakaoceremoni

Rapé ceremoni

jeg ønskede ikke et shower med sjov og ballade. Jeg ville så gerne have en rolig, smuk dag, hvor den fødsel jeg snart skulle have blev æret og fik plads. Ikke mindst hvor jeg blev set og blev hævet med energi og gode tanker.

Min mother blessing gav mig en masse styrke og ydmyghed. Det er fantastisk at opleve når kvinder deler deres inderste og giver en gode ønsker og så smukke tanker.

Det kan ikke beskrives, men skal opleves.

Annemaia var en uundværlige brik til at holde tråden og guide os alle gennem min motherblessing.

Kæmpe anbefaling herfra.

Stinne

At være i cermoni hos Annemaia er så unik og givende.

Hun har lavet det smukkeste alter som giver ceremonien grund stemningen til at komme igang.

Annemaia er den perfekte værtinde på dine ceremonier da hun er taknemmelig og empatisk for de oplevelser som naturligt deles under ceremonien hvor tillid og reskept er nøglepunkterne.

Ceremonien er for mig at jeg får højnet min energi og jeg kommer på en rejse med mig selv.

Jeg vil varmt anbefale ceremonier hos Annemaia.

Lenette

I am so grateful and humbled over having experienced and witnessed my first rapé ceremony with Annemaia.

Her knowledgeable instructions, incredible space-holder capacity and her deep knowledge of the different medicines provided a safe and rich space for me as a participant. I loved the story of the different medicines from Peru and the direct lineage she so lovingly accounted for.

As for the experience, my heart and mind opened; I was shown deeper insights on my way and was visited by guides; I got to witness others´ processes in a way that made me feel such love and compassion for everyone there.

Annemaia also provided for deep, deep support by others and I don´t know how to sufficiently thank the beautiful person who held space for me through my journeys. Just wow! I think it may have been the most loving space I have ever experienced.

Rapé ceremonies are not for pussies – and I am in awe over Annemaia´s capacity to guide us through (we are talking hours here). She´s born to do this!

If you feel called to rapé, I fully endorse and deeply trust Annemaia.

Silvie

Jeg har været til Rapé ceremoni ved Annemaia.

Da jeg kom ind i rummet var der bygget et smukt alter og der var puder og tæpper rundt om alteret, hvor hver deltager skal sidde.

Annemaia åbnede rummet med professionel guidening om hvordan aftenen ville foregå. Det gjorde mig så tryg.

De 3 rapéer som jeg fik gav mig en dyb indsigt i hvem jeg er.

Annemaia støttede mig i processen hele aftenen.

Vil du finde ud af hvem du er, så tilmeld dig til en Rapé cermoni ved Annemaia som jeg varmt anbefaler.

Lenette