Sådan opleves ceremoni

Motherblessing

Mavevelsignelse

Ceremoni for gravide

Kvindecirkel

Kakaoceremoni

jeg ønskede ikke et shower med sjov og ballade. Jeg ville så gerne have en rolig, smuk dag, hvor den fødsel jeg snart skulle have blev æret og fik plads. Ikke mindst hvor jeg blev set og blev hævet med energi og gode tanker.

Min mother blessing gav mig en masse styrke og ydmyghed. Det er fantastisk at opleve når kvinder deler deres inderste og giver en gode ønsker og så smukke tanker.

Det kan ikke beskrives, men skal opleves.

Annemaia var en uundværlige brik til at holde tråden og guide os alle gennem min motherblessing.

Kæmpe anbefaling herfra. Stinne

At være i cermoni hos Annemaia er så unik og givende.

Hun har lavet det smukkeste alter som giver ceremonien grund stemningen til at komme igang.

Annemaia er den perfekte værtinde på dine ceremonier da hun er taknemmelig og empatisk for de oplevelser som naturligt deles under ceremonien hvor tillid og reskept er nøglepunkterne.

Ceremonien er for mig at jeg får højnet min energi og jeg kommer på en rejse med mig selv.

Jeg vil varmt anbefale ceremonier hos Annemaia. Lenette

Jeg var til kakao ceremoni hos Annemaia i går aftes. Det var den vildeste rejse allerede da jeg smagte kakaoen og mærkede hvilken virkning denne drik havde på mig begyndte min rejse.

Da jeg havde indtaget mit krus kakao mærkede jeg livsglæde og samhørighed med min krop. Jeg fandt ud af hvad der er godt for mig og hvilke tiltag som jeg skal arbejde videre med.

Annemaia fik ceremonien til at være så fuldendt med sang, trommerejser og skøn musik og hendes empatiske væsen. Jeg vil varmt anbefale Annemaias cirkler til dig vil finde indsigt i dig selv.

Lenette